تفاوت هیومیک اسید با اسید فولویک

تفاوت هیومیک اسید با اسید فولویک

تشکیل هوموس یک چرخه پیوسته است که در بخش اول مواد آلی توسط تجزیه کنندگان به اجزای اصلی آن تجزیه میشود و در بخش دوم ذرات شکسته به انواع مختلف ترکیبات شیمیایی تبدیل میشود که بطور کلی به آن هوموس گفته میشود.در نهایت اتفاقی که میافتد این هست که ترکیبات شیمیایی به مولکول هایی که از لحاظ شیمیایی پایدارتر هستند تجزیه میشوند، این مولکول های پیچیده به نام اسید هیومیک و اسید فولویک شناخته میشوند.

ادامه مطلب +
مراحل و هدف از آنالیز خاک

مراحل و هدف از آنالیز خاک

آزمایشات خاک کشاورزی یکی از موارد مهمی است که کشاورزان و باغداران پیش از شروع به کشت محصولات خود نگاه ویژه ای باید داشته باشند. با توجه به این که خاک هر منطقه بر اساس جغرافیای منطقه آب و هوا یا نوع کشت گیاهان با هم فرق دارند به اینگونه که در زمان قدیم کشاورزان به طور تجربی نوع خاک زمین را میشناختند. اما درصد خطا اینگونه بالا بود و با به روی کار آمدن آزمایشگاه ها اکنون کشاورزان میتوانند تمامی خصوصیات خاک کشاورزی خود را بررسی کنند.

ادامه مطلب +
کاشت نهال

کاشت نهال

این که چه زمانی باید نهال تان را بکارید، بسیار مهم است. این نکته را در نظر داشته باشید که شما نمی توانید در هر زمانی اقدام به انجام این کار بکنید. بهترین زمان برای کاشت یک نهال تازه زمانی است که گیاه و نهال در حال رویش دوباره و جوانه زدن و یا به اصطلاح زمان بیدار شدن از خواب زمستانی است. پس با این اوصاف می توانیم بگوییم بهترین زمان کاشت نهال می تواند اواخر زمستان و اوایل فصل بهار باشد. البته برخی درختان نیز هستند که می توان کمی زودتر اقدام به کاشت آن ها کرد، ولی اکثر گیاهان در اواخر زمستان شروع به رویش مجدد می کنند و به ویژه اواسط اسفند ماه می تواند یک زمان بسیار خوب و ایده آل برای انجام این کار باشد.          

ادامه مطلب +
نقش PH در خاک و روش های اصلاح آن

نقش PH در خاک و روش های اصلاح آن

پی اچ خاک بطور  مستقیم یا غیر مستقیم رشد گیاه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و هر گیاهی برای حداکثر رشد باید در خاکی که پی اچ مناسب رشد دارد رشد کند . بطور کلی خاک را از لحاظ اسیدیته با سا دسته خنثی ، قلیایی و اسیدی طبقه بندی می‌کنند. معمولا درجه اسدی یا قلیایی بودن خاک را می‌توان از طریق مقدار و میزان ph توصیف کرد ، که عمدتا در دامنه ای بین ۰ تا ۱۴ نوسان دارد . هر مقدار ph خاک زیر عدد ۷ ، نشانه اسیدی بودن و برعکس مقادیر بالای این عدد ، نشان قلیایی بودن و در نهایت حد میانه حالت اسیدی و بازی که حدود ۷ است.

ادامه مطلب +
عملیات اجرایی باغات در طی سال

عملیات اجرایی باغات در طی سال

مدیریت باغات در طی سال باعث افزایش عملکرد خواهد شد . در این پست به مهمترین این عملیات می‌پردازیم. لازم به ذکر است که با توجه به اقلیم و نوع درختان کشت شده در استان‌های مختلف عملیات اجرایی از نظر زمانی قابل تغییر میباشد.

ادامه مطلب +
کشت هیدروپونیک

کشت هیدروپونیک

کشت هیدروپونیک یک روش خالقانه برای تولید محصولات کشاورزی بدون نیاز به خاک و با کمترین میزان مصرف آب در محیطی خنثی میباشد، لذا تغذیه توسط محلولی از پیش تعیین شده انجام میشود.

ادامه مطلب +
گیاهان تراریخته

گیاهان تراریخته

تفاوت کشت تراریخته و ارگانیک :کشت ارگانیک: مصرف به شدت محدود کودهای شیمیایی و سموم در کشاورزی، در واقع در هیچ کدام از مراحل کاشت، داشت و برداشت ازهیچ نوع فرایند شیمیایی استفاده نمیشود. در این نوع کشاورزی سلامت،آب، خاک، گیاه و جانوران به عنوان یک موجود زنده مهم تلقی میشود.تراریخته: تغییر کدهای ژنتیکی موجودات زنده برای بروز صفتی خاص در آنها

ادامه مطلب +
شــوری خــاک

شــوری خــاک

شوری خاک (Soil salinity‎)  محتوای نمک موجود در خاک است که بر ساختار خاک تاثیرگذار است . به خاکی که میزان نمک آن فراتر از حد تحمل گیاه باشد خاک شور می‌گویند. به عبارت دیگر زمانیکه pH و Ec در آب و یا خاک زراعی بیش از حد افزایش پیدا بکند و مواد موثره کودها و یا سموم سریعا در این خاکها یا آبها بلوکه شوند، این خاک یا آب از لحاظ کشاورزی شور می باشد. همچنین خاک های شور معمولا دارای PH بالاتر از 8.3 می باشند.خاک شور یک مشکل بسیار جدی است زیرا می تواند بر زمین های زراعی  تاثیر منفی گذاشته و کشاورزی را با مشکل مواجه کند زیرا بسیاری از گیاهان و محصولات زراعی نسبت به شوری حساس هستند. به همین دلیل همواره باید اقداماتی در جهت کاهش و رفع شوری  انجام داد.

ادامه مطلب +
هیومیک اسید (Humic Acid)

هیومیک اسید (Humic Acid)

هیومیک اسید‌ها بقایای تجزیه‌شده مواد ارگانیک (آلی) هستند. آنها مولکول‌های با زنجیری بلند، سنگین وزن و قهوه‌ای رنگ هستند. آنها فقط یک نوع اسید نیستند. هیومیک اسید یک اسم کلی است که به ترکیب پیچیده‌ای از اسیدهای متفاوت قابل حل در محلول آلکالین گفته می‌شود. این اسیدها به طور طبیعی در چرخه حیات در خاک، اقیانوس و رودها وجود دارند.    

ادامه مطلب +
کلرید پتاسیم (Potassium Chloride)

کلرید پتاسیم (Potassium Chloride)

کلرید پتاسیم یا کلروپتاس که به آن KCL یا نمک پتاسیم نیز گفته می شود، نمک فلزی هالید است که از پتاسیم و کلر تشکیل شده است. کلرور پتاسیم بدون بو است و از نظر شکل ظاهری به صورت کریستال شیشه‌ای یا بی رنگ وجود دارد. این ماده جامد به راحتی در آب حل می شود و محلول های آن طعم نمکی دارند.

ادامه مطلب +
سولفات آمونیوم (Ammonium sulfate)

سولفات آمونیوم (Ammonium sulfate)

کود سولفات آمونیوم یکی از پرمصرف ترین کودهای ازت دار است که برای رشد محصولات زراعی مورد استفاده قرار می گیرد. سولفات آمونیوم یک نمک معدنی است که بیشترین کاربرد آن به عنوان کود است. این ماده حاوی ۲۱٪ نیتروژن و ۲۴٪ گوگرد است.این کود شیمیایی برای بسیاری از محصولات  کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد.

ادامه مطلب +
گوگرد (Sulphur)

گوگرد (Sulphur)

گوگرد یکی از عناصر شیمیایی جدول تناوبی است که نماد S  و عدد اتمی آن 16 می‌باشد. گوگرد یک نافلز فراوران بی‌بو ، بی‌مزه و چند ظرفیتی است که بیشتر به شکل کریستالهای زرد رنگ که در کانی‌های سولفید و سولفات بدست می‌آید شناخته شده می‌باشند. گوگرد یک عنصر حیاتی و لازم برای تمامی موجودات زنده است که مورد نیاز اسید آمینه‌ها و پروتئین‌ها می‌باشد. این عنصر به صورت اولیه در کودها استفاده می‌شود ولی بصورت گسترده تر در باروت ، ملین ها ، کبریت ها و حشره کش ها بکار گرفته می‌شود.

ادامه مطلب +

چالکود

روش چالکود شکل خاصی از جایگذاری موضعی کودهای آلی و شیمیایی در خاک می باشد. چالکود زمستانه منجر به آماده شدن کود در زیر خاک برای استفاده درخت در اوایل دوره رشد گیاه می باشد. در روش تغذیه به روش چالکود ریشه ها مستقیما مواد غذایی مورد نیاز خود را از محیط ریشه جذب می کنند و همین علت باعث کاهش رشد علف های هرز می گردد.

ادامه مطلب +

کاتالوگ

کاتالوگ محصولات ما

ادامه مطلب +
کشت یونجه

کشت یونجه

یونجه با نام علمی  Medicago sativa اولین بار توسط مادها برای تأمین غذای اسب‌هایشان اهلی گردید. تست ویرایش گیاهانی است که خاستگاه اصلی آن ایران است. یونجه اصولاً مبدأ کویری دارد و در حال حاضر در تمام مناطق معتدل و شبه قاره کشت می‌گردد.

ادامه مطلب +
کشت هندوانه (Citrullus lanatus) و ملون

کشت هندوانه (Citrullus lanatus) و ملون

گونه ای بوته و میوه از تیرهٔ کدوییان و دستهٔ صیفی‌جات است که در جالیز رشد و نمو می‌کند. خاستگاه آن آفریقای جنوبی است. گیاهی بزرگ، پهن و یک ساله و یک پایه است. ساقهٔ خزنده و برگ‌های پهن و کرک‌دار با بریدگی‌های ژرف و گل‌های سفید یا زرد دارد.

ادامه مطلب +
برنامه کشت درختان هسته دار

برنامه کشت درختان هسته دار

برنامه مناسب کشت درختان هسته دار و الگوی بهینه استفاده از کود

ادامه مطلب +
کشت نخیلات

کشت نخیلات

سابقه کشت درخت خرما(نخل) در دنیا به بیش از 5000 سال پیش رسیده و کاشت آن در ایران از بدو تاریخ و تشکیل سلسله هخامنشی معمول بوده است. تکثیر این درخت بوسیله هسته خرما یا بوسیله جابجا کردن پاجوشها (جوانه های خرما) صورت می‌گیرد.

ادامه مطلب +
کشت مرکبات

کشت مرکبات

مرکبات از خانواده Rutaceae و زیرخانواده Aurantioideae هستند. مرکبات گیاهانی بوته­ای، درختچه­ای با شاخ و برگ متراکم و یا درختی با گل­های سفید مایل به ارغوانی هستند. گل­ها دارای 8-4 گلبرگ ضخیم سفید، قرمز یا ارغوانی رنگ، 5-4 کاسبرگ و 32-16 پرچم هستند. گل مرکبات با داشتن بوی عطر و شهد فراوان، توجه حشرات به ویژه زنبورعسل را به خود جلب می نماید.

ادامه مطلب +
کشت گوجه فرنگی

کشت گوجه فرنگی

گوجه فرنگی از گیاهان عالی گلدار ، از راسته دو لپه ای ها ، از خانواده solonaceae ، از جنس lyopersicon می باشد . این گیاه دارای واریته های بسیاری است که ممکن است برای استفاده از میوه آن و یا تزئینات کشت شوند .

ادامه مطلب +

google34d45c60d43b5800.html